dijous, 22 de desembre del 2022

Darrers dies d'escola

Aquests darrers dies d'escola hem fet diferents activitats per celebrar l'entrada del Nadal i les vacances.

Hem cantat una nadala amb en Xisco de música, hem muntat l'àlbum, hem preparat un detallet per regalar a les families, hem fet una recepta de bolles de nadalenques, ens ha visitat el patge...

Aquí teniu un petit recull. 











dimecres, 21 de desembre del 2022

Sortida al Poblat Talaiòtic de Trepucó

Aquest passat dimarts vam anar d'excursió al poblat Talaiòtic de Trepucó. Vam sortir de l'escola a peu i vam conèixer camins rurals que estan al voltant del nostre poble (Camí de Binitap, Na Xenxa...)

Una vegada al poblat vam berenar i va venir en Borja que ens va fer una explicació dels diferents monuments que podem veure i de com vivien els prehistòrics. 







GEOMÚSICA

La setmana passada vam venir n'Ignasi a l'escola a fer-nos una activitat per expressar com ens sentim. Ell treballa a la natura, però també li agrada molt la música i toca molt bé el piano. Així que ens va proposar una activitat molt polida, ell va tocar el piano i noltros mitjançant el dibuix d'aquarel·la vam expressar allò que ens transmitia la música.












dijous, 15 de desembre del 2022

CANÇÓ DE NADAL

Aquestes darreres setmanes els alumnes de 3r hem estat aprenent una preciosa cançó de nadal a l'àrea de música.

El proper dilluns la podreu sentir a la sortida de l'escola. 

Aquí us deix l'enllaç per si la voleu practicar.

CANÇÓ DE NADAL

 

dimecres, 7 de desembre del 2022

Tallers de Nadal

Aquest passat dilluns els alumnes de 2n cicle de primària hem dedicat el matí a realitzar tallers de Nadal. Hem aprofitat per fer la portada de l'àlbum i decoració del passadís. 

Hem passat un matí de companyerisme. 

Aquí podeu veure algunes fotos.







HACEMOS DE PERIODISTAS

Este trimestre hemos trabajado La noticia, sus diferentes partes, extraer la información principal, como se escribe una noticia, .... a partir de aquí cada uno de nosotros ha presentado a sus  compañeros y compañeras una noticia que ha elegido uno mismo  para presentar en clase. 

Es una actividad de expresión oral para fomentar las exposiciones en público.

Aquí os dejo todas nuestras noticias, han sido unos grandes reporteros con temas muy interesantes.













dimecres, 30 de novembre del 2022

POEMA L'HIVERN

 Aquí us deix el poema d'hivern  que hem treballat a l'aula i que us heu d'aprendre per recitar als vostres companys i companyes.

És un polit poema titulat L'hivern



.

ELS DRETS DELS INFANTS

El passat 20 de novembre va ser el dia internacional dels drets de la infància, per aquest motiu aquests dies a l'aula hem estat xerrant, reflexionant i dialogant sobre aquest dia. Què en pensam i si trobam que són necessaris, ja que els infants han de conèixer quins són els seus drets i també quins són els seus deures perquè tenir drets és sinònim de tenir responsabilitats. Per a què cada infant pugui viure amb dignitat i desenvolupar-se cal que aquests drets siguin reconeguts i quedin reflectits en les actituds que tenim en el nostre dia a dia.

Noltros hem fet aquests cartells!





dilluns, 28 de novembre del 2022

Lapbook i murals de L’aparell locomotor

Després d’acabar el tema i haver treballat el dossier de L'aparell locomotor hem elaborat un Lapbook per recordar el que hem estat treballat durant aquestes setmanes. Així ens servirà per repassar i recordar aquells conceptes més importants. 

També, en petits grups hem fet un mural sobre una part del dossier i l'hem explicat després als companys/es de la classe.

Aquí ho podeu veure tot!











dimarts, 8 de novembre del 2022

ELS ARTICLES

Aquesta setmana hem començat a treballar els articles, així que aquí us deix aquest video que veurem a l'aula i també us anirà bé per poder-ho recordar i repassar a casa.

dijous, 3 de novembre del 2022

ANIMADOR DE LA SETMANA

 Ja hem posat en marxa l'activitat de l'Animador de la setmana. Es tracta d'una activitat que prepara el mateix alumna/e a casa i després la porta a terme a l'aula.

Aquestes setmanes els animadors han estat en Jan, que va mostrar als seus companys/es com pots fer un clauer, n'Oliver com fer un telèfon,  n'Alma que ens va dur galletes fetes d'ella  i les vam decorar i na Lucia que avui ens ha mostrat com fer un ninot de neu.

Aquí teniu algunes fotos, a veure si us animeu a fer-ho a casa!