divendres, 28 d’octubre del 2022

PASTAM BUNYOLS

Avui a l'escola hem pastat i fregit bunyols, després de dos anys hem pogut tornar a celebrar la Bunyolada i fer-los a l'aula amb l'ajuda de les famílies. 

Moltes gràcies a la mare de n'Eric i el pare de na Gisela per venir-nos a ajudar.


















RECEPTA BUNYOLS

Hola a tots i totes! 

Aquí us deix un video de la recepta dels bunyols per si  us animeu a fer-ne a casa amb les vostres famílies durant aquests dies de pont i festivitat.



FESTES I CELEBRACIONS

Durant aquestes dues darreres setmanes hem estat treballant la tasca de Festes i celebracions. La festa dins el calendari escolar és la Bunyolada

Per treballar-ho a l'aula s'han anat realitzant diferents tasques on treballam de manera interdisciplinar i globalitzada diferents àrees. Hem treballat la recepta, hem fet un problema per saber les quantitats que nececitavem, ens hem après un poema de tardor, hem llegit poemes, endevinalles i un conte, hem fet una titella d'una castenyera...i ho hem passat molt bé.

Aquí teniu un recull de les activitats que hem anat fent, esperam que us agradin.








Tasques Aparell Locomotor

Durant aquestes setmanes hem estat aprenent molt de vocabulari relacionat amb l'aparell locomotor i hem fet moltes tasques i activitats per anar ampliant nou vocabulari i nous conceptes. 

Aquí en teniu algunes!





dilluns, 17 d’octubre del 2022

CAMÍ DE CAVALLS: Es Castell-Rafalet

Aquest passat divendres els dos grups de 3r vam fer la 1a de les tres sortides de Camí de Cavalls que tenim previstes fer al llarg d'aquest curs. 

Vam sortir de l'escola direcció Cala San Esteve, vam passar per es horts de Binissaida fins arribar a la Cala de Rafalet. Vam fer una passejada molt agradable, tot i la calor, i ho vam passar molt bé.

Amb aquesta excursió hem pogut conèìxer un poc més sobre el camí de cavalls, perquè servia antigament i actualment, llocs emblemàtics per on vam passar...

Aquí teniu algunes fotos!