dimecres, 30 de novembre del 2022

POEMA L'HIVERN

 Aquí us deix el poema d'hivern  que hem treballat a l'aula i que us heu d'aprendre per recitar als vostres companys i companyes.

És un polit poema titulat L'hivern



.

ELS DRETS DELS INFANTS

El passat 20 de novembre va ser el dia internacional dels drets de la infància, per aquest motiu aquests dies a l'aula hem estat xerrant, reflexionant i dialogant sobre aquest dia. Què en pensam i si trobam que són necessaris, ja que els infants han de conèixer quins són els seus drets i també quins són els seus deures perquè tenir drets és sinònim de tenir responsabilitats. Per a què cada infant pugui viure amb dignitat i desenvolupar-se cal que aquests drets siguin reconeguts i quedin reflectits en les actituds que tenim en el nostre dia a dia.

Noltros hem fet aquests cartells!





dilluns, 28 de novembre del 2022

Lapbook i murals de L’aparell locomotor

Després d’acabar el tema i haver treballat el dossier de L'aparell locomotor hem elaborat un Lapbook per recordar el que hem estat treballat durant aquestes setmanes. Així ens servirà per repassar i recordar aquells conceptes més importants. 

També, en petits grups hem fet un mural sobre una part del dossier i l'hem explicat després als companys/es de la classe.

Aquí ho podeu veure tot!











dimarts, 8 de novembre del 2022

ELS ARTICLES

Aquesta setmana hem començat a treballar els articles, així que aquí us deix aquest video que veurem a l'aula i també us anirà bé per poder-ho recordar i repassar a casa.

dijous, 3 de novembre del 2022

ANIMADOR DE LA SETMANA

 Ja hem posat en marxa l'activitat de l'Animador de la setmana. Es tracta d'una activitat que prepara el mateix alumna/e a casa i després la porta a terme a l'aula.

Aquestes setmanes els animadors han estat en Jan, que va mostrar als seus companys/es com pots fer un clauer, n'Oliver com fer un telèfon,  n'Alma que ens va dur galletes fetes d'ella  i les vam decorar i na Lucia que avui ens ha mostrat com fer un ninot de neu.

Aquí teniu algunes fotos, a veure si us animeu a fer-ho a casa!




















APARELL LOCOMOTOR: Per què ens movem?

Aquí us deix un parell de videos més que ens expliquen el funcionament de L'aparell locomotor i algunes de les seves curiositats

Endavant, esper que us agradin!