dijous, 23 de febrer del 2023

PASTAM PASTISSETS A L' AULA

 Avui per anar acabant la tasca de les Illes Balears, hem pastat pastissets a l'aula i ens ha encantat. 

Aquests darrers dies hem estat coneixent els menjars típics de les nostres illes i també hem treballat el text instructiu cercant una recepta típica de les nostres illes. Deprés de cercar-la i fer el nostre propi text la podem provar d'elaborar.

Hem fet dues pastades, la nostra classe ha substituit el seu per l'oli per tal que tots els alumnes de 3r en poguessin menjar i l'altre 3r els ha fet en seu. Després ens els hem repartit.

Ens han quedat boníssims!

Aquí us deix el procés que hem seguit: 













dimarts, 21 de febrer del 2023

EXEMPLE RECEPTA TÍPICA ILLES BALEARS

Aquí us deix la recepta que he preparat d'un menjar típic de les Illes Balears i que us pugui servir d'exemple per fer la vostra. 

Com que m'agrada molt el menjar de la nostra illa, i és el que més conec, he triat un plat que es menja a l'estiu, "L'Oliaigua amb figues"

Aquí teniu la recepta!



dijous, 16 de febrer del 2023

CARNAVAL

Durant aquesta setmana a l'escola hem celebrat el carnaval, avui dijous jarder hem iniciat els dies de carnaval amb una festa a l'escola on cada classe ha desfilat al pati amb les millors disfresses!






SORTIDA SES SALINES D'ADDAIA

Aquest dimecres vam anar d'excursió a ses Salines d'Addaia, la millor zona de Menorca per a l'obsevació d'espècies lligades a ambients salins.

Es troben dins els límits del Parc Natural de s'albufera des Grau. Allà vam tenir l'oportunitat d'obsevar flamencs, corbs marns, cames-llargues, ànecs blancs... En Nasi el mestre del camp d'aprenentatge ens va explicar la importànica del parc per les aus migratòries i amb ell vam poder observar diferents aus amb els prismàtics.

Després fent una ruta fins el lloc de Mongofra vam poder arribar fins a la platja de Mongofra, un paratge màgic de la nostra preciosa illa.


















TALLER D'ESCACS

Aquest timestre hem tingut el gust de realitzar un taller d'escacs a l'aula. En Diego ha estat l'encarregat de fer-nos gaudir d'aquest taller.  Amb ell hem après a moure les peces, el valor d'aquestes, a pensar estratègies i jugar entre noltros amb els valors i benificis d'aquest esport.