dimarts, 28 de març del 2023

CASTELLANO

Estos días hemos estado trabajando los refranes, las frases hechas y los sinónimos y antónimos. Os dejo unos juegos para que vayáis practicando. 

¡Espero que os gusten!

FRASES HECHAS

REFRANES

SINÓNIMOS Y ANTÓNIMOS

S'ÀVIA QUAREMA

Avui hem anat a fer una visita a l'edifici d'Infantil perquè els alumnes tenien ganes de veure s'àvia Quarema que tenen i que desde fa unes setmanes, els fillets i filletes d'infantil, li lleven un peu cada setmana. 

Allà hem trobat n'Ade i els hi ha fet molta il·lusió recordar i veure la seva aula de P5.

Al final ens hem fet una foto amb la gegant s'Àvia Quarema. Al pati en Pablo i en Jan ens han fet una interpretació de la cançó.




dissabte, 18 de març del 2023

SORTIDA A LA CALA SANT ESTEVE

Aquest passat divendres vam anar d'excursió fins a la Cala Sant Esteve, un dels paratges més polits del terme d'es Castell. Vam aprofitar també per conèixer alguns dels camins rurals que envolten el nostre poble.

Una vegada a la cala, vam berenar, vam anar a veure el mar que estava moguda i xocava a les roques, vam jugar una estona al parc i vam dibuixar el paisatge. 

Va ser un matí diferent on vam compartir, vam fer  companyerisme, amistat i vam xalar molt.  

Aquí teniu algunes fotos!
















RECOMENACIÓ DE LLIBRES

Aquest trimestre l'alumnat de l'aula ha fet la seva recomenació d'algún llibre en castellà que li hagi agradat i el vulgui recomanar als seus companys i companyes de classe.

Hem tingut llibres de temàtiques diferents i hem creat un racó a l'aula per si algún company/a s'animava a llegir-ne algun.

Aquí els teniu!









dimecres, 8 de març del 2023

Coneixem dones menorquines revallants al llarg de la història

Aquesta setmana a l'aula, amb motiu del dia de la dona (8 març) hem conegut algunes de les dones que al llarg de la història han marcat fites històriques i que han obert camí cap a la igualtat d'oportunitats. 

Per açò hem fet un treball de recerca  per parelles i les hem conegut un poc millor.

Aquí teniu algunes fotos.

 


 


















dimarts, 7 de març del 2023

LES NOSTRES RECEPTES

Si teniu ganes de cuinar, aquí teniu un recull de les receptes més típiques de les nostres illes que els alumnes han escollit. Ens ha quedat un receptari preciós.

Aquí les teniu!