diumenge, 25 de juny del 2023

BON ESTIU!

Per si aquest estiu no sabeu què fer i estau avorrits us deixo una llista amb idees.



 Molt bon estiu a tots!!!











dissabte, 24 de juny del 2023

L' ALUMNAT DE 2n ENS VISITA

Ahir ens van venir a visitar els alumnes de 2n que el curs qui ve seran els nostres companys de cicle per conèixer les classes i jugar una estona amb tots noltros.

Els vam preparar uns quants jocs matemàtics per jugar en petits grups...el tangram, puzzles, escacs, l'oca, tetrix...hi ho vam passar genial.







  

dimarts, 20 de juny del 2023

SORTIDA AL PARC DE SANTA ANA

Ahir vam anar a passar part del matí  al parc de Sant Ana. Vam sortir de l'escola per anar a berenar allà i després jugar una estona tots junts. 

Ho vam passar molt bé!






 

JUGAM A JOCS DE TAULA

Avui hem aprofitat per jugar una estona a diferents jocs de taula, cadascun a pogut triar els jocs que més li agraden. 

Aquí teniu algunes fotos!









Activitat de piragüisme

El passat divendres 9 de juny vam anar fins a l’illa plana a realitazar una sessió d’iniciació al piragüisme amb el club nàutic des castell. Vam sortir de l’escola cap a Cala Corb i allà amb zodiacs ens vam desplaçar fins a l’illa Plana. Una vegada allà ens vam explicar com agafar agafar el rem, com remar… i vam partir a fer una bona volta per dins el port de Maó. 

Després mentre l’altre 3r feia l’activitat vam berenar i nedar a l’illa Plana.

Vam passar un matí mol divertit!










RECOMENACIÓ DE LLIBRES

Aquest trimestre hem de recomenar un llibre en català a la resta de compnays/es de la classe. L'alumnat ja ha començat a fer la seva presentació, hi ha llibres ben interessants. 

Aquí els teniu!






 



dimarts, 13 de juny del 2023

Els estats de la matèria

Aquí tenim un parell de videos més sobre la tasca que hem iniciat sobre La matèria, aquesta vegada ens explica els estats de la matèria. 




dijous, 8 de juny del 2023

POLIGONS I TRIANGLES

 Aquí us deix un parell de videos explicatius de poligons i triangles. Els podeu mirar per fer les activitats del quadern pel proper dimecres 14 de juny.




dimarts, 6 de juny del 2023

UNITATS DE MESURA

 Aquí us deix uns videos per entendre millor les unitats de mesura.





VISITAM L'EXPOSICIÓ DE XAVIER JANSÀ

Aquest dimarts, 6 de juny, els alumnes de 3r A i B hem anat  fins la sala de  Sant Antoni de Maó a veure l'exposició antològica "De Profundis Naturae" la qual repassa la trajectòria de l'artista i científic Xavier Jansà (1947-2022)

La mostra va desde els seus inicis realistes fins la seva última etapa en que treballa l'art abstracte digital i amb moviment. L'exposició consta de 30 pintures, algunes d'elles de gran format. És una oportunitat per conèixer l'obra d'un artista i científic que va saber combinar la seva passió per la naturalessa i la ciència amb la seva faceta artística. Una mostra per adentrar-nos en el món creatiu i científic de Xavier Jansà. 

Us animam a visitar-la, estarà oberta fins el 12 de juliol! 

Aquí us deixam un petit recull de fotos.



diumenge, 4 de juny del 2023

EXPOSICIÓ XAVIER JANSÀ

El proper dimarts, 6 de juny, anirem fins la sala de Sant Antoni de Maó a veure l'exposició "De Profundis Naturae" la qual repassa la trajectòria de l'artista i científic Xavier Jansà a través de 30 pintures.

Primer, però, veurem a classe aquest documental sobre la biografia de Jansà, perquè ens ajudi a entendre millor la seva trajectòria.

Segur que us encantarà, a jo m'ha agradat molt!

DOCUMENTAL "XAVIER JANSÀ. A la recerca de la profunditat" from Magda Timoner Pelegrí on Vimeo.

dijous, 1 de juny del 2023

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El proper dilluns 5 de juny és el dia del medi ambient i des de la comissió ens proposem una sèrie de videos per tal d'agafar consciència de la problemàtica. Noltros també n'hem trobat alguns més...Aquí els teniu tots.




MALETA VIATGERA

Aquest trimestre la biblioteca viatgera de l'aula ha anat a totes les cases de l'alumnat de la nostra classse per poder gaudir de la lectura amb familia. 

A tot/es ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé! hem pogut gaudir de la lectura amb els nostres pares, germans...compartint, llegint, comentant...











VISITAM LA BIBLIOTECA DEL NOSTRE POBLE

Dimarts matí vam anar fins a la Biblioteca del poble a fer una activitat amb na Raquel de Manuel Mur. Quan vam arribar ens va rebre i ens va dir que havíem de salvar la biblioteca perquè estava amb perill. En petits grups vam haver de cercar una sèrie de llibres, desxifrar un codi secret i trobar la clau de la porta per poder salvar-los.

Ens va agradar molt i ho vam passar molt bé; a més a més a partir d'ara sabrem com cercar un llibre a la biblioteca.

Aquí teniu un petit recull de fotos