dilluns, 30 d’octubre del 2023

La tardor

Aquestes darreres setmanes hem estat aprenent i treballant l’estació de la tardor i l’hem relacionada amb la festa de Tots Sants i la bunyolada. 

Algunes de les activitats que hem fet ha estat escriure i aprendre un poema de la tardor, hem treballat el text instructiu amb la recepta dels bunyols, hem resolt un problema de quantitats a partir de la recepta dels bunyols, hem analitzat el tiquet de la compra dels ingredients…. 

Aquí teniu algunes fotos! 













Taller d’escascs

 Avui hem començat el taller d’escacs, durant dues setmanes (una sessió cada dia) en Diegu ens seguira introduint en el món dels escacs. 

Esperam aprendre molt! 







dijous, 26 d’octubre del 2023

RECOLLIDA D'ALIMENTS PELS DAMNIFICATS DEL MARROC

Volem donar les gràcies a tot l'alumnat de l'escola i les seves families per col.laborar amb noltros en la recollida d'aliments pels d'amnificats del terrratrèmol del Marroc.

Ens hem posat en contacte amb la CREU ROJA de Maó i faran el possible per enviar-ho i fer arribar els alimnets a la zona. 

Aquí teniu una foto amb tots els aliments que hem recollit.

MOLTES GRÀCIES A TOTS!




MULTIPLICACIÓ 2 XIFRES

 Aquí teniu un video explicatiu de com resoldre una multiplicació de 2 xifres.








dilluns, 23 d’octubre del 2023

Entrada del divendres

Divendres matí en Jan i en Pablo ens van alegrar l'entrada a l’escola.

Un amb el piano i l’altre amb el fabiol.

Aquí teniu algunes fotos! 







divendres, 20 d’octubre del 2023

PLÀSTICA

Aquestes primeres setmanes de plàstica hem començat a fer unes maquetes d’Espanya per grups, quan estiguin acabades farem una exposició oral als nostre companys/es.

Aquí teniu algunes fotos! 





Ja tenim delegats/es de classe

Avui hem triat els delegats/es de classe. Els alumnes que han volgut s'han presentat i després per mitjà de votacions cada un de noltros a un paperet ha votat qui creu que ens pot representar millor a tot el grup. 

Aquí teniu els delegats/es de 4t!


 

dimarts, 10 d’octubre del 2023

Exposició "POSIDÒNIA ÉS VIDA"

Ahir matí vam anar a veure una exposició sobre la "Posidònia es vida", planta de la mar què creix al mediterrani i que noltros l'hem de cuidar i conservar. 

Aquí teniu algunes fotos!












Activitats inici de curs

Ja fa unes setmanes que hem començat el curs i ja tenim la classe decorada i aclarida per treballar a gust. Durant aquestes setmanes hem començat a tenir encarregats de classe, ens hem dibuixat per saber que som un equip i hem fet un mural de la nostra classe, hem acondicionat la biblioteca, hem fet diferents activitats per coneixer-nos un poc millor, hem explicat com ens ha anat l'estiu, vam decorar un pal de llenya per endur-nos a casa...

Aquí teniu algunes fotos!