dijous, 25 d’abril del 2024

La nostra autobiografia

 Aquests dies hem acabat de treballar la biografia i l’autobiografia a l’àrea de català. Hem conegut un poc més la figura d’Angel Ruiz i Pablo i també hem treballat l’expressió escrita escrivint la nostra autobiografia. 

Aquí teniu la mostra! 



















La conferència

Aquest 2n trimestre cada alumne de la nostre classe ha fet una conferència a la resta se companys sobre algun tema que a ell l’ineressi. De cada un dels temes que s’hn fet hem pogut aprendre noves coses que no sabiem ben interessants. 















Biblioteca: Recomendamos un libro a nuestros compañeros

Este trimestre nos toca recomendar un libro en castellano a nuestros compañeros de clase. Estan recomendando libros de diferentes temas y nos han gustado mucho. Dejamos los libros en clase y los podemos leer en clase. 

¡Aquí los tenéis!




















dimarts, 23 d’abril del 2024

Dia del llibre

Avui, 23 d’abril, Dia del Llibre, a l’escola ens hem ajuntat amb els fillets i filletes d’infantil i hem fet tallers. Per una banda hem fet un conta contes on alguns mestres han contat un conte a un petit grup de fillets i filletes, i per l’altre hem creat un punt de llibre amb moltes idees originals i precioses. 

Aquesta passada setmana a l’aula també hem aprofitat per fer una auca amb rodolins sobre la Llegenda de Sant Jordi i l’hem penjada a l’entrada de la classe. Ha quedat ben polida! 








PASSA PARAULA: ESCACS 1

Aquí teniu un passa paraula per conèixer un poc més el món dels escacs. 

SOPA DE LLETRES: Escacs

 Troba les següents paraules a la sopa de lletres

Escacs a l'aula: mots encreuats

 

PASSA PARAULA: ESCACS

Aquí teniu un passa paraula per repassar alguns noms que han  sortit a classe.  

dimarts, 16 d’abril del 2024

ENS VISITEN ELS ALUMNES DE 4T D'ANTONI JOAN

Avui hem rebut la visita de l'alumnat de 4t de l'escola Antoni Joan de Maó. Durant el 1r trimestre noltros  els vam visitar ja que ens van convidar a fer un parell d'activitats a la seva escola. Després d'aquestes dues visites ens feia molta il·lusió que fossin ells qui vinguessin a conèixer la nostra escola. 

Abans de la seva visita, primer a l'aula vam pensar que els hi podríem mostrar i explicar de la nostra escola i sens va acudir que els podríem explicar tot el que hem après aquests dos cursos en el taller d'escacs i el que hem seguit fent a l'aula. Ens vam posar en marxa i durant un parell de setmanes en petits grups hem estat preparant el mural i l'exposició. 

Avui ha arribat el gran dia, estàvem molt nerviosos, i els hi hem fet l'exposició oral sobre els escacs: Què són els escacs?, Valors, Beneficis, Normes, Taulell, Nom i valor de les peces i Com es mouen les peces? i una vegada acabada, en petits grups hem fet una sopa de lletres i un encreuat sobre els escacs.

Després hem sortit al pati a berenar i jugar tots junts. En pujar del pati hem anat a l'aula d'escacs a fer partides i a ensenyar-lis a jugar.

Per acabar i despedir-nos d'ells, en Pablo ha tocat un parell de cançons amb el fabiol.
Ho hem passat molt bé i hem dit que ho hem de tornar a repetir!

Moltes gràcies per haver vingut, desitjam que ho hagueu passat molt bé.