dimarts, 16 d’abril del 2024

ENS VISITEN ELS ALUMNES DE 4T D'ANTONI JOAN

Avui hem rebut la visita de l'alumnat de 4t de l'escola Antoni Joan de Maó. Durant el 1r trimestre noltros  els vam visitar ja que ens van convidar a fer un parell d'activitats a la seva escola. Després d'aquestes dues visites ens feia molta il·lusió que fossin ells qui vinguessin a conèixer la nostra escola. 

Abans de la seva visita, primer a l'aula vam pensar que els hi podríem mostrar i explicar de la nostra escola i sens va acudir que els podríem explicar tot el que hem après aquests dos cursos en el taller d'escacs i el que hem seguit fent a l'aula. Ens vam posar en marxa i durant un parell de setmanes en petits grups hem estat preparant el mural i l'exposició. 

Avui ha arribat el gran dia, estàvem molt nerviosos, i els hi hem fet l'exposició oral sobre els escacs: Què són els escacs?, Valors, Beneficis, Normes, Taulell, Nom i valor de les peces i Com es mouen les peces? i una vegada acabada, en petits grups hem fet una sopa de lletres i un encreuat sobre els escacs.

Després hem sortit al pati a berenar i jugar tots junts. En pujar del pati hem anat a l'aula d'escacs a fer partides i a ensenyar-lis a jugar.

Per acabar i despedir-nos d'ells, en Pablo ha tocat un parell de cançons amb el fabiol.
Ho hem passat molt bé i hem dit que ho hem de tornar a repetir!

Moltes gràcies per haver vingut, desitjam que ho hagueu passat molt bé.












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada